>> VIDEO: Kinezi bijesni zbog onoga što vide na SP-u: 'Oni šetaju bez maski, a nas su zatvorili u kuće' SRETNO, HRVATSKA Kako se samo bori u 35., Čilić je naš teniski Modrić! MALAGA Španjolski izbornik: Hrvatska i Kanada favoriti za osvajanje Davis Cupa HRVATSKA U POLUFINALU VIDEO Čilić nakon tri sata meča: 'Uvijek neke drame, trileri, ali presretan sam zbog pobjede' Ključne riječi Davis cup tenis Izdvojeni događaji KRAJ Pobjeda Australije! Australci su osvojili šesti gem u trećem setu i stigli do pobjede koja ih vodi u nedjeljni finale.
Siguran je bio Ćorić na početku i bez puno muke stigao do prvog gema. Borna igra smiren i siguran tenis i ako ovako nastavi ne bi trebalo biti problema. Izjednačio je zatim Australac u drugom gemu na 1:1 iako je Ćorić djelovao kvalitetnije u izmjenama Australac je ponudio dobar servis te se izvukao. Nastavio je Borna nametati svoj tempo 95. igraču svijeta, iako se Australcu mora priznati nekoliko lijepih servisa s kojima je prvo izjednačio u gemovima, ali je onda Ćorić poveo 3:2 Prelako je gubio poene Ćorić asevima Kokkinakisa, dok on nije upisao niti jedan as, ali je zato dodao gas i nakon što je Australac izjednačio na 3:3, Ćorić je bez izgubljenog poena stigao do 4 gema. Uz glasnu podršku s tribina izborio je Ćorić i svoju prvu break loptu, ali ju nije iskoristio i Kokkinakis je stigao do izjednačenja iskoristivši tri vezana servisa.
Malo je Ćorić nervozno djelovao u odgovoru te se činilo da ga protivnik počinje mučiti, ali ubacio je u brzinu više i poveo 5:4 Odličan gem odigrao je Borna u pravom trenutku, pritisnuo Kokkinakisa i nakon treće break-lopte u gemu nakon genijalnog forhenda Ćorića. Bez zamjerke Ćorić uzima prvi set. Težak i dug bio je prvi gem u drugom setu. Došla su obojica tenisača do 40:40, ali na kraju Borna uzima taj gem iako je čak tri puta gubio poen na prvom servisu. Dao je gasa Kokkinakis u drugom setu i malo priprijetio Ćoriću, ali Borna se othrvao break-lopti i nije izgubio servis. NAJAVA I RASPORED Info U prvom dvoboju polufinalnog susreta Davis Cupa između Hrvatske i Australije, koji će u 16 sati početi u Malagi, igrat će Borna Ćorić protiv Thanasija Kokkinakisa (ATP-95.
Hrvatska je trebala biti bolja, hrabrija”, kaže Pajvot i podsjeća na utakmicu Japana protiv Njemačke. Na pitanje koji je bio razlog dosadne igre Vatrenih Ivković odgovora kako ne zna čemu se svi čude. “Svi govore kako Hrvatska treba igrati svoju igru, ali ovo jest Hrvatska igra. Ako se sjetimo, većina utakmica koje Hrvatska igra, pa i u Rusiji, a pogotovo poslije na velikim natjecanjima to nisu neke utakmice za uživanje u ljepoti”, kaže Ivković i dodaje kako je to vidljivo pogotovo prvih pola sata. Pajvot je napomenuo kako je Liga nacija pokazala da Hrvatska može igrati protiv najboljih svjetskih reprezentacija.
(((TV PRIJENOS UŽIVO###))) Maroko Hrvatska uživo prijenos
"Oglasio se i Perišić:"Prvo mi je prvenstvo u ovom periodu, za sve reprezentacije je nešto novo. U drugoj i trećoj utakmici moramo pokazati puno više. Obrambeno je bilo jako dobro, ali napadački nije kako mi znamo. Mislim da ćete gledati novu, pravu Hrvatsku. ", rekao je Perišić. 'Nije pokazao poštovanje'"Već ranije sam rekao da nam nedostaje odlučnosti jer se nismo dovoljno nametnuli, a puno toga poremetio nam je taj rani termin utakmice.
“Sve su te reprezentacije kvalitetnije od Maroka. Mi možemo više”, kaže Pajvot. Na pitanje je li Dalić smišljeno išao na ovaj rezultat Pajvot kaže: “Ne. Ok, Argentina je izgubila, Njemačka je izgubila, možda tako izgleda. Ali mislim kako smo premalo napravili. Trebalo je više igrati protiv Maroka, ali ipak smo mi svjettski doprvaci, naši igrači igraju u najboljim svjetskim klubovima. Mogli smo i trebali bolje”. Komentatori Sport kluba komentirali su pozicije igrača kako ih je postavio Dalić. “Ono gdje je za mene Andrej Kramarić dao najbolje za reprezentaciju je u posljednjih 20 minuta. On je iščupao neke super važne utakmice u posljednjih 20 minuta. On je idealan džoker s klupe”, kaže Ivković i dodaje da je trebao od početka krenuti Livaja. “Belgija i Kanada su potpuno drugačije ekipe od Maroka, ekipe koje su otvorenije momčadi”, kaže Pajvot i dodaje da se obrana i vezna linija za sljedeće utakmicu vjerojatno neće mijenjati.
Udruga Mendula ove subote na četiri akcije prikuplja sredstva
Ranije je Hrvatsku u vodstvo doveo Borna Ćorić 6-4, 6-3 pobjedom protiv protiv Thanasija Kokkinakisa, da bi na 1-1 izjednačio Alex De Minaur 6-2, 6-2 svladavši Marina Čilića. Australija će u finalu u nedjelju igrati protiv pobjednika dvoboja Italija - Kanada koji je na programu u subotu. - Imali smo šansu pobijediti. Nažalost, kod Marina se osjetio malo umor nakon meča protiv Španjolaca - rekao je izbornik Vedran Martić. - Imali smo neke šanse, Australija je bila bolja. Moram im čestitati na pobjedi - izjavio je i dodao da je ovo za nas veliki uspjeh.
5:6 Nažalost, Hrvatska je izgubila servis, prvi put u meču. Sada će Australci servirati za set. 5:4 Hrvatska je na siguran način stigla do petog gema u drugom setu. 4:4 I dalje traje velika borba u drugom setu. I dalje svi drže svoj servis, 3:3. Prethodna dva agema oba su para osvojila bez izgubljenog poena. Oba para otvorila su set osvojenim gemom na svoj servis. 7:6 Hrvatska je osvojila prvi set! Mektić i Pavić sjajno su odigrali tie-break i protivniku prepustili tri poena. Hrvatska je jedan set udaljena od finala. 6:6 Hrvatski par izgubio je jedan poen na servis Mektića.
Mi poštujemo svakoga i to očekujemo od suparnika, tako i Kanađani moraju poštovati nas. Riječi kanadskog izbornika ne pokazuju poštovanje. Mi smo viceprvaci svijeta, ali neću komentirati tuđe izjave. Bit ćemo spremni. "Upitan je izbornik i oko sastava: "Znali smo prvih 11, sad znamo prvih devet. Ne stvara mi to glavobolje, imamo širok izbor igrača, to je pozitiva. Ne vjerujem da ću pogriješiti ako stavim bilo koga. Prije četiri i pol godine bila je drugačija priča, pogledajte te igrače, Liverpool, Inter, Milan, Bayern, Real, Barcelona. Ta momčad igrala je 10 godina skupa, a ovo je nešto novo.
Live Od najnovijeg Od najstarijeg HRVATSKA - AUSTRALIJA, 16:00, DAVIS CUP HRVATSKA (Mektić/Pavić) 7:6, 5:7, 3:5 1 AUSTRALIJA (Ebden/Purcel) 4:5 Naši su smanjili, no Australci će servirati za meč. 3:5 Australci su osvojili gem na svoj servis i blizu su pobjede. 3:4 Australci su napravili break! Thompson je napravio nekoliko sjajnih poteza i Australci imaju veliku prednost. 3:3 Nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti Australcima. 3:2 Hrvatska vodi, no sada će Australci servirati za izjednačenje. 1:1 Oba para dobro su otvorila treći set. Drama je sve veća. 5:7 Australci su osvojili drugi set i izjednačili na 1:1! O pobjedniku će odlučivati treći set.
), odlučili su Izbornici hrvatske i australske reprezentacije. Hrvatski izbornik Vedran Martić prijavio je istu postavu kao za četvrtfinalni okršaj sa Španjolskom, a Lleyton Hewitt je umjesto Jordana Thompsona za prvi pojedinačni dvoboj nominirao Kokkinakisa. Nakon Ćorića i Kokkinakisa na teren će izaći Marin Čilić i Alex de Minaur. Za okršaj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić, te s australske strane Max Purcell i Matthew Ebden.
Očekujem bolju, odlučniju Hrvatsku, pokazali smo već pravo lice u ovakvim situacijama. Ne smijemo trčati pred rudo, ne napraviti nešto što će nas odvesti u krivom smjeru, već moramo igrati puno okomitije. Pokazat ćemo to", objašnjava Dalić. Morao je hrvatski izbornik komentirati izjave kanadskog kolege: "Hrvatska reprezentacija zaslužuje poštovanje. To smo zaslužili svojim ponašanjem i rezultatima.
DRUGI MEČ DE MINAUR 6, 6 // ČILIĆ 2, 2// > TIJEK MEČA: Kraj za Čilića! De Minaur je slavio s 6:2 i 6:2. Australija je izjednačila na 1:1, odlučit će igre parova. Čini se da je ovdje gotovo. Čilić je izgubio servis nakon što je napravio 10. dvostruku servis pogrešku. De Minaur će servirati za meč. Šteta, De Minaur je stigao do četvrtog gema iako ga je Marin stiskao. Još Čilić ovo može okrenuti, naš je dojam da se razbudio. Dobro je, Čilić se stabilizirao. Stigao je do 2:3, ali još sada treba proigrati. Opet je Marin bio suočen s breakom, no uspio je spasiti svoj servis.
kanada uživo live stream 27/11/2022 - Podcast on Firstory
Pobjednik prvoga seta odlučen je u "tie-breaku" kojim je naš par dominirao. Poveo je sa 6-1 i realizirao treću od pet vezanih set-lopti, prvu na vlastitom servisu. Oba para mirno su držala svoj početni udarac do 5-5, a tada je Mektić pokleknuo. Kod izjednačenja je napravio dvostruku servis pogrešku, a zatim su Australci realizirali svoju prvu "break-loptu" u dvoboju odličnim reternom. I u trećem setu jedini koji nije uspio zadržati svoj servis bio je Mektić, kod rezultata 3-3 Australci su spojili nekoliko sjajnih reterna i još jednom oduzeli servis. Naši zlatni olimpijci nažalost nisu uspjeli vratiti zaostatak pa su Australci ušli u finale najcjenjenijeg teniskog momčadskog natjecanja po prvi put nakon 19 godina.
Maroko vs Hrvatska prijenos uživo! - Facebook
((televizor)) Belgija Kanada gledati prijenos 23 studenog 2022
Ako ćemo usporediti s Ćorićem, Čilić je slabije započeo meč i mučio se netipično za njega na prvom servisu. Nanizao je Marin hrpu dvostrukih pogrešaka. Desetak minuta dug gem na kraju je pripao Australcu. PRVI MEČ Bravo Borna, Hrvatska ima važan bod na putu do finala Davisa! Borna Ćorić za sat i pol vremena svladao je Australca Thanasija Kokkinakisa. KOKKINAKIS 4 // 2 ĆORIĆ 6 // 6 Oba igrača držali su svoj servis na početku drugog seta za 2:2.
Croatia - Canada Rezultati uživo, međusobni susreti i postave
[Streaming] kanada belgija uživo prijenos 23 studenog 2022